800.000 danskere lever i dag med svær overvægt og har dermed øget risiko for at udvikle bl.a. hjertekarsygdom, type 2-diabetes og flere former for kræft. Fortsætter vi som hidtil, vil dette antal stige markant i kommende år. For svær overvægt er en kompleks, kronisk tilstand, som kan kræve lægelig behandling.

 

Derfor har vi udviklet en værktøjskasse til læger og sygeplejersker med nye redskaber til behandling af svær overvægt. Med afsæt i den nationale behandlingsvejledning og fem specialudviklede trin kan læge eller sygeplejerske sammen med patienten bruge værktøjskassen til diagnosticering, dialog og behandling, så flere personer med svær overvægt kan opnå et varigt vægttab.

 

Ønsker I at vide mere og/eller booke en introduktion til værktøjskassen, så skriv til os på tbny@novonordisk.com – så kontakter vi jer for at aftale nærmere. Vi behandler din e-mail fortroligt, deler den ikke med andre og bruger den kun til at kontakte dig ift. værktøjskassen.

 

OBS! Kun for læger og sygeplejersker i almen praksis. 

Indhold af værktøjskassen

Ønsker du at få uddannelsestilbud og nyheder fra Novo Nordisk først, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag nyheder om bl.a. uddannelseskurser og webinarer, digitale værktøjer til dine patientmøder samt generelle nyheder inden for vores terapiområder.