This website isn’t supported by Internet Explorer. We recommend that you use a different browser (e.g. Edge, Chrome, Firefox, Safari, or similar) for the best experience of our content.

Vi har udviklet en værktøjskasse til både læger og sygeplejersker i almen praksis med nye redskaber til behandling af svær overvægt samt patientmateriale, der kan lette hverdagen for patienterne.
uddannelse

Sammen med ledende specialister tilbyder vi en bred vifte af efteruddannelse af sundhedspersonale i både primær- og sekundærsektoren.

I podcasten Adiposicast dykker vi sammen med praktiserende læge, Frede Lyck, ned i, hvilke konkrete værktøjer, man kan bruge i dialogen med sine patienter om svær overvægt.

Se korte videoer med seneste nyt inden for diabetes og svær overvægt, guidelines mv. Bemærk, at videoer og podcast kun er til sundhedspersoner. 

Svær overvægt er i vid udstrækning anerkendt som en af de største trusler mod sundheden i det 21. århundrede. Novo Nordisk tilbyder behandling af overvægt som supplement til kaloriefattig kost og øget fysisk aktivitet.

Lær mere om de mange aspekter ved svær overvægt – herunder myter, videnskab, årsager, behandling og livet med svær overvægt – også under covid-19.

I dette afsnit dykker vi ned i emner omhandlende livsstilsinterventioner i forbindelse med svær overvægt sammen med professor Tina Vilsbøll, læge phd Maria Saur Svane og praktiserende læge Ulrik Bodholt.

Mange danskere lever i dag med svær overvægt og har brug for hjælp til at håndtere deres vægt. I dette onlineformat af 'Vægttab i praksis' gennemgår vores overvægtspecialist blandt andet forekomsten af overvægt, årsagerne bag, følgesygdomme samt behandlingsmuligheder, så du bliver klædt på til at hjælpe dine patienter.

Her kan du downloade PDF’er med støttematerialer eller oprette et login til vores webshop, hvor du kan bestille fysiske materialer til klinikken.